=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Spalili knjigu Kije Kockar: Ova scena šokirala je sve i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama (FOTO)Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kija Kockar na ovogodišnjem sajmu predstavila je svoju prvu knjigu pod nazivom "Moj potpis", međutim samo dan kasnije desio se neprijatan prizor koji je sve šokirao i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.


loading...


Na fotografiji koja je objavljena vidi se zapaljena knjiga Kije Kockar. Iako još uvek nije razjašnjeno ko je to uradio, mnogi su se zapitali kome bi tako nešto palo na pamet.

- Zašto svi napadaju to što je rijaliti zvezda Kija napisala knjigu? Prvo, bolje da njena publika čita knjige, nego da gleda rijaliti. Možda nekima Kija otkrije svet knjiga, pa požele da pročitaju i neko ozbilinije štivo. Drugo, oni koji pljuju Kijinu knjigu je uglavnom nisu ni čitali (nisam ni ja, ne znam kakva je). I treće, to što vlada veliko interesovanje za njenu knjigu nije krivica Kije, već medija koji su protivzakonitim emitovanjem rijalitija nametnuli kulturu šunda. Borite se protiv uzroka, a ne samo posledica - napisao je korisnik koji je objavio fotografiju.

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design