=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Trudimo se da Lorena ništa ne primeti, ali stalno pita za tatu... Progovorila baka Darka Lazića Lorenici je najteže, znam da stalno plače za tatom. Traži da ga vidi, pita gde je - kaže Darkova baka Milka Lazić

Pevač Darko Lazić nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo i dalje je u veštačkoj komi, a njegovo zdravstveno stanje je neizvesno.

loading...Porodica pevača konstantno je u bolnici, prate situaciju i nadaju se da će sve biti u redu sa Darkom.

Darkova baka Milka Lazić kaže da je u ovim trenucima najteže Darkovoj ćerkici Loreni koja oseća da se nešto dešava iako se oni trude da dete ništa ne primeti.

- Lorenici je najteže, znam da stalno plače za tatom. Traži da ga vidi, pita gde je. Dete, oseti da nešto nije u redu iako se svi mi trudimo da pred njom budemo veseli - kaže baka.

 Lorenica je anđeo, ona sve shvata ali šokiralo bi se dete kad bi čulo. Ana se trudi da stalno bude sa njom i da ne primeti da se nešto dešava - dodaje Milka Lazić.

Kako kaže, Darko je zaspao za volanom.

- Jadničak je dva dana radio, i eto, zaspao je za volanom. Nije lak taj život, nikome od nas sad nije lako, ali šta ćemo? Svi čekamo dobre vesti, majka i otac mu ne spavaju - završava baka vidno potresena.

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design