=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Otac Darka Lazića prvi put dao izjavu za medije, evo u kakvom je danas stanju pevač i da li će biti prebačen u drugu bolnicu (VIDEO)



Darkovi roditelji i devojka stigli su u bolnicu u poslepodnevnim časovima

Pevač Darko Lazić se već pet dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun, gde je prebačen nakon teške saobraćajne nesreće i pre dva dana hitno operisan kako bi mu bilo zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

loading...



Darkovi roditelji svakodnevno dolaze u bolnicu, a juče su prvi put videli sina u šok sobi, budući da je do sada to bilo dozvoljeno samo Ani Sević, Darkovoj još uvek zakonitoj supruzi sa kojom ima ćerku Lorenu. Pevač je pretrpeo teške telesne posledice i njegovo zdravstveno stanje i dalje je kritično, međutim, nakon operacije kojom mu je izvađena slezina i uklonjeno krvarenje, stabilno je.

I danas, kako saznajemo, nema većih promena. Pevač je i dalje na Odeljenju za intenzivnu negu, a roditelji Branka i Milan, kao i devojka Marina, nisu želeli da daju nikakve izjave po izlasku iz bolnice.

Dobro je - bilo je sve što je izjavio Darkov otac, koji se prvi put oglasio pred kamerama.

- Darku je bolje. Njegovo stanje ide na bolje iz dana u dan. Nema priče o tome da će ga premestiti u drugu bolnicu, to su gluposti. Mi se uvek nadamo, pa i sada, u Darkov oporavak - izjavio je jedan od lekara KBC Zemun.

Darkova majka juče je prvi put dala izjavu za medije:

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design