=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

SVAKU VEČER PRIJE SPAVANJA PIJTE OVU SMJESU: Detoksikacija tijela i sagorijevanje masnoća!


Za vrijeme spavanja, tijelo se oporavlja i razvija mišiće, ali ne čini ništa oko masti. Metabolizam se mora poboljšati, to jest, tijelo mora nastaviti probavu, čak i kada se spava.

napitak-spavanjeDonosimo vam recept za prirodni laksativ. Naime, ova specifična mješavina može sagorjeti više masnoća. Svi već znamo kako je najteže izgaranje masnoća oko trbuha i nogu.

Ljudsko tijelo sagorijeva masnoće dok spavamo, a ukoliko spavamo 8 sati, utoliko je to bolje za tijelo. Za vrijeme spavanja, tijelo se oporavlja i razvija mišiće, ali ne čini ništa oko masti. Metabolizam se mora poboljšati, to jest, tijelo mora nastaviti probavu, čak i kada se spava.

Ova smjesa je prava vas! Dokazano je  da ako ne jedete par sati prije odlaska na spavanje, a umjesto toga pijete ovu smjesu, tijelo će vam početi sagorijevati masnoću kao nikada prije!

Stoga, sat vremena prije odlaska u krevet pomješajte: limun, peršin, cimet, ocat te jednu čajnu žličicu meda ili đumbira.

Vaše tijelo će imati ogromne koristi od ove zdrave smjese. Osim što ćete sagorijevati masnoće brže, iz tijela ćete se riješiti svega što ste unijeli taj dan.

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design