=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

KISELA PAPRIKA BEZ KUHANJA I ZA FENOMENALNIH 10 MINUTA!


Odrasla sam s kuhanjem zimnice

SASTOJCI
10 kg paprike
400 g šećera
250 g soli
1 vinobran
1 litra octa (Kisko)

PRIPREMA
1.Papriku oprati, osloboditi sjemenki, izrezati na osmine (onako kako ih želite vidjeti u svom tanjuru!)

2.Šećer, sol i vinobran pomiješati u posebnoj posudi.

3.Papriku postaviti u jednu veću plastičnu posudu.

4.Ravnomjerno posuti mješavinom šećera, soli i vinobrana.

5.Zaliti octom.

6.Temeljito izmiješati, objema rukama.

7.Pokriti čistim kuhinjskim krpama i učvrstiti rubove (zaštita od prašine, komaraca…).

8.Tijekom 24 sata 4-5 puta temeljito promiješati.

9.Slagati u boce.

10.Zaliti tekućinom koju je paprika pustila i koja se nalazi na dnu plastične posude.

11.Dodati pritiskivač za papriku te zatvoriti.

12.Pokušati sačuvati do zime.

13.Ovakvim bocama nije potrebna naljepnica.

Posluživanje
Recept je izvrstan jer nema kuhanja, a niti nakuhavanja paprike.
Slagati paprikicu uz omiljenu glazbu :-)

Izvor: putdozdravlja.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design