=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Ovo je prirodni lijek protiv heliko bakterije koja uzrokuje nastanak čira na želucu! (RECEPT)


Helicobacter pilori (H. pilori) spiralna je bakterija koja je nađena na sluzokoži čovjekova želuca i jedina je bakterija koja može preživjeti u nepogodnoj kiseloj sredini u želucu.Ova bakterija dovodi do dugotrajne (hronične) upalne reakcije želuca (gastritisa). Helicobacter pilori infekcija, koja uzrokuje više od 90% ulkusa (čira) dvanaesnika i do 80% ulkusa želuca.

cuvarkuca

Lijek protiv heliko bakterije

RECEPT

300 g listića biljke čuvarkuća (Sempervivum tectorum)
2 kašike meda (opciono)
Listiće čuvarkuće samljeti u mašini za meso, mada vjerujem da neka slična obrada u multipraktiku ili blenderu je dovoljno dobra. Promiješati sa medom i uzimati jednu kašiku ujutru na prazan želudac.

Med nije neophodno dodavati, više je radi ukusa, da bi se lakše koristilo. Čuvati u frižideru.

Svjedokinja koja je ovo ispričala je rekla da se koriste tri ovakve ture zaredom i uradi pregled nakon šest meseci. Kod nje bakterije više nije bilo, kao ni tegoba. A inače su joj davali mnogo jake antibiotike koji su joj smetali.

Lijek protiv čira na želucu

RECEPT

100 listića bokvice
1 tegla meda
Nasijeckane listiće bokvice promiješati sa medom. Treba da odstoji 15 dana prije korištenja. Čuvati u frižideru. Uzimati po kašiku dnevno na prazan želudac. Jedan svjedok kaže da je bio pred operacijom čira na želucu i da ga je ovo spasilo!

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design