=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

BEBI SLOMIO LOBANJU, A SUD GA ČASTIO SLOBODOM! Bacio tek rođeno dete na pod, žena mu oprostila! POSLE GODINU DANA DEVOJČICA PREMINULA



Milomir Stanković (24) pušten je iz pritvora samo dva meseca nakon što je teško povredio svoju tek rođenu ćerku Milicu, koja je nakon godinu i po dana izgubila bitku za život.

Viši sud u Valjevu ukinuo je pritvor Milomiru Stankoviću (24), koji je u februaru prošle godine svoju tek rođenu ćerku Milicu iz sve snage tresnuo o pod nakon svađe sa suprugom Slavicom u naselju Pambukovica kod Uba.


loading...



Devojčica je u teškom stanju prebačena na kliniku u Tiršovoj, čiji su lekari mesecima pokušavali da joj spasu život. Nakon što joj je stanje stabilizovano, socijalni radnici su je smestili u sirotište u Zvečanskoj, jer je utvrđeno da joj se majka Slavica pomirila sa ocem monstrumom, koji je posle samo dva meseca, skandaloznom odlukom Višeg suda u Valjevu, pušten da se brani sa slobode.


Devojčica je pre nekoliko dana preminula, a obdukcijom će biti utvrđeno da li je smrt povezana sa povredama koje joj je naneo rođeni otac.

– Stanković je pušten iz pritvora 4. maja zbog prestanka postojanja okolnosti na osnovu kojih mu je pritvor bio određen, a to su opasnosti da ne ponovi delo, kao i uznemirenje javnosti – rečeno je Kuriru u Višem sudu Valjevu.

Na ovu skandaloznu odluku žalilo se valjevsko Više tužilaštvo, koje je u međuvremenu podiglo optužnicu protiv Stankovića za pokušaj brutalnog ubistva deteta.


– Sud je cenio sve vreme da je u pitanju krivično delo nasilja u porodici, ali je tužilaštvo ipak uspelo da dokaže sumnju da je u pitanju pokušaj ubistva i podigne optužnicu. S obzirom na to da je devojčica preminula, nakon obdukcije koja je naložena i početka sudskog postupka, tražićemo da se obavi neophodno veštačenje i utvrdi da li je smrt posledica tih povreda koje joj je naneo otac. Ukoliko veštak to potvrdi, prekvalifikovaćemo delo u teško ubistvo, za koje je zaprećena maksimalna kazna – rečeno je Kuriru u valjevskom Višem tužilaštvu.

Odluka suda da Milomira pusti iz pritvora uznemirila je i rođake njegove žene Slavice, sa kojom nisu u kontaktu nakon što se vratila mužu.

– Skandal je da je on na slobodi, pa on je kriv što je zdravo i pravo dete sad u grobu! Imala je svega 15 dana kada ju je tresnuo o beton ko da je stvar, kako može da bude na slobodi? – pitao se jedan od rođaka.

Kao vrhunac njegove beskrupuloznosti rođaci označavaju to što je prekjuče došao na sahranu ćerke, kojoj je od posledica pada bila slomljena lobanja, a lekarske prognoze od početka neizvesne.

Sve mu oprostila, imaju još jedno dete

Kako Kurir saznaje, Milomir i Slavica su se nakon njegovog puštanja iz pritvora pomirili i imaju drugu ćerku, Sandru, koja se nedavno rodila. Slavičina porodica je ogorčena zbog njene odluke da se pomiri sa nasilnikom i preseli kod njega u beogradsko naselje Kotež, gde trenutno žive.


(Izvor: kurir.rs)

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design