=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Roditelji konačno videli sina! Darkova majka po izlasku iz bolnice prvi put dala izjavu za medije, evo u kakvom je stanju pevač (VIDEO)



Roditelji Darka Lazića koji i dalje leži na Odeljenju za intenzivnu negu u KBC Zemun, majka Branka i otac Milan, kao i pevačeva devojka Marina Gagić, stigli su danas u bolnicu u kojoj su se zadržali dvadesetak minuta.

Darkovi roditelji su danas videli pevača prvi put, a po izlasku iz bolnice saopštili su srećnu vest - da je njihov sin bolje.


loading...



- Bolje je, bolje je - rekla je Darkova majka koja se od saobraćajne nesreće prvi put oglasila pred kamerom.

Podsetimo, Darko Lazić je prekjuče hitno operisan kako bi mu bilo zaustavljeno unutrašnje krvarenje, kada mu je uklonjena slezina. Lekari su juče ustanovili da će biti neophodno da mu ugrade veštački kuk, a operacija će biti izvodljiva kada pevač bude u boljem zdravstvenom stanju.

Povrede je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći 23. oktobra blizu Pećinaca, kada je u velikoj brzini sleteo sa puta. Od tada se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničko-bolničkom centru Zemun, gde je odmah prevezen, a roditeljima je od juče dozvoljeno da ga viđaju. Pre toga ga je mogla videti samo Ana Sević, Darkova još uvek zakonita supruga sa kojom ima ćerku Lorenu.

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design