![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVQI4dGLw2HKcfKg7X_GqW0ugmiupaQxVnTjjCuPDndLhyphenhyphenSHLIR3vxX5d2VqnqWpOn54a6iXyzODp-oaB9-nmcX6uTNrYmSWxmxa7FlgkeerQNnqdXFAf-VN-s-hRowUDX_oqBh0ctC10/s640/37745-slane-subare-6.jpg)
Patišpanj:
4 jajeta
12 kašika brašna
2 dl jogurta
1 kesica praška za pecivo
1 kašičica soli
1 šoljica ulja
1 šargarepa
1 vezica peršuna
Fil:
250 g krem sira
100 g šunke
1 kuvano jaje
Premaz:
1 dl pavlake
12 kašičica majoneza
150 g rendanog kačkavalja
1 kuvano jaje
Priprema
1
Za koru umutite jaja, posolite, dodajte jogurt, ulje, brašno pomešano sa praškom za pecivo, rendanu šargarepu i seckani peršun, sve sjedinite i pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.
2
Kada se prohladi, modlom za krofnice izvaditi 24 kruga.
3
Za fil pomešajte krem-sir, seckanu šunku, rendano kuvano jaje i izmrvljen ostatak patišpanaja posle vađenja krugova.
4
Krugove preseći na pola pa ih spajajte filom.
5
Okolo ih premažite pavlakom, pa ih uvaljajte u rendani kačkavalj.
6
Odozgo svaku šubaru premažite majonezom i pospite rendanim jajetom. Ukrasiti po želji.
Izvor: www.recepti.com