=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

PO MOM UKUSU OVO JE NAJLJEPŠI ČOKOLADNI KOLAČ KOJI SE NE PEČE



Sastojci:
pakiranje rozen kora
KREMA:
1,5 L mlijeka
2 pudinga od čokolade
200 g šećera
4 žlice brašna
2 žlice gustina

300g čokolade za kuhanje
250g mliječne Milka čokolade
3 paketića vanil šećera
200g maslaca ili margarina
GLAZURA:
50 g maslaca ili margarina
50 g mliječne Milka čokolčade
1 dcl slatkog vrhnja
Priprema:

Zagrijati litru mlijeka dok ne provri, i u njega umiješati u preostalih pola litre umješan puding, brašno , gustin i šećer. Kad je krema kuhana maknuti s vatre i dodati čokoladu izlomljenu na kockice. Prvo mijesati kuhačom dok se čokolada ne otopi a zatim par minuta mikserom. Preliti ju u posudu u kojoj će se hladiti i prekriti prijanjajućom folijom. Izraditi margarin s vanil šećerom i dodati ohlađenu kremu. Premazati rozen kore i staviti na hlađene na par sati, kad se ohladi preliti glazurom od čokolade, maslaca i slatkog vrhnja otopljenim na pari .

izvor:mala kuhinja veliki uzitak.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design