=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Sastojci 50 dag šampinjona 40 dag šunke 3 šnite kruha 1 glavica luka 20 dag sira gaude peršin, vegeta, papar 3 jaja jaja i vrhnje za premaz kore za savijaču Priprema 1. Prodinstati šampinjone na luku, šunku na rezance ili kockice, neka voda ukuha (koju će pustiti gljive), onda ohladite, naribati sira po želji količinu, staviti 3 jaja, namočene 2-3 šnite kruha (sredina), peršina i začina po želji. Sve izmiješati. Jednu koru premazati uljem, staviti drugi list pa nadjev. Zarolati i premazati jajetom i vrhnjem.



Ako ste željeli ispeći kolač koji je i ukusan i sastavljen od zdravih namirnica, donosimo vam upravo jedan takav recept. Zapravo, naglašavamo da je ovo recept kolača napravljenog od suhog voća, a ne samo običan kolač sa suhim voćem, jer sadrži jaaaako puno suhog voća. I upravo zbog toga, sa svakim zalogajem osjetit ćete eksploziju raznih okusa, boja… A k tome je još i zdrav. Najbolje od svega, vrlo je lagan za pripremu.



Sastojci:
• 300-400 g mješanog suhog voća i orašastih plodova (na primjer, grožđice, suhe šljive, suhe brusnice, marelice, smokve i orasi, bademi)
• 2 jaja

• 6 žlice smeđeg šećera
• 6 žlica brašna
• pola žličice praška za pecivo



Priprema:
Narežite suhe marelice i šljive u male komadiće i pomiješajte ih zajedno s orasima i bilo kojim drugim sušenim voćem koje ste odabrali. Istucite jaja i dodajte mu sušeno voće.



Dodajte šećer, brašno i prašak za pecivo. Dobro sve promiješajte. Premažite protvan maslacem i ulijte u njega smjesu. Pecite kolač 45 minuta u unaprijed ugrijanoj pećnici na 180 stupnjeva.

Izvor:  torteikolacici.com  

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design