=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

OD KAD SAM OSTALA TRUDNA MUŽ ME JE IZBEGAVAO: Odmah nakon porođaja saznala sam zašto i TO ĆE ME PROGANJATI ceo život
Misteriozno ponašanje njenog supruga rasvetlilo se nekoliko sati posle porođaja

Babica Džoana Lamzden iz Liverpula porodila je ženu sa čijim mužem je spavala nedugo pre rođenja deteta. Majka bebe, koja je htela da ostane anonimna, ispričala je medijima kako je njen suprug ovu babicu upoznao na odmoru, na koji je otišao malo pre nego što su saznali za trudnoću.


Prevarena supruga objasnila je kako se njen muž ponašao krajnje čudno nakon što se vratio sa puta, stalno izmišljajući opravdanja kako bi propustio ultrazvuk i preglede kod doktora, a sve je kulminiralo kada je našao izgovor i da ne ide s njom na porođaj.

Ali, ovo misteriozno ponašanje rasvetlilo se nekoliko sati posle porođaja, kada je babica koja ga je i izvršila, otkrila porodilji da je njenom mužu i ocu deteta “mazala kremu za sunčanje po leđima”.


loading...Kasnije ju je Džoana navodno pozvala i ispričala sve detalje afere.

”Kao žena koja se veselila rođenju svog deteta bila sam izložena najgorem mučenju, kakvo nijedna majka ne može ni da zamisli. U sećanju će mi zauvek ostati slika babice koja drži moje dete, svesna da je bila u vezi sa ocem tog deteta tokom moje trudnoće”, ispričala je potrešena žena, dodajući da će je ta slika proganjati do kraja života za britanski “Echo”.

Britanskim medijima cela ova priča bila je još interesantnija zbog činjenice da se Džoana pojavljivala u tamošnjoj zabavnoj emisiji “One Born Every Minute”. Trenutno je protiv nje pokrenut disciplinski postupak zbog sukoba interesa, a ostala je i bez posla.

Izvor:  kutaknet.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design