=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

PEČENE PAPRIKE S MOZZARELLOM


SASTOJCI
pečene crvene paprike rog ili babure
mozzarella
listovi svježeg bosiljka
sol
papar
maslinovo ulje
aceto balsamico
…čačkalice…

PRIPREMA
Potrebni su fileti svježe pečene ili smrznute paprike.
Bilo svježe ili odmrznute, paprike prvo posušiti papirnatim ručnikom.

Ako su paprike babure, rezati ih uzduž na 3-4 trake.
Ako su paprike rog, rezati ih uzduž na 3-4 trake, pa svaku traku prepoloviti jer su dulje.

Na jedan kraj staviti plošku mozzarelle (otpr.3x2cm) rezane što tanje kako bi se paprika lakše motala.
Posoliti, popapriti i staviti 1-2 listića svježeg bosiljka.

Čvrsto urolati papriku i zakačiti čačkalicom.
Složiti na tanjur, još malo posoliti i popapriti, politi maslinovim uljem i acetom balsamicom.

Poslužiti kao prilog ili hladno predjelo.

Izvor: putdozdravlja.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design