=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

BRZO I JEDNOSTAVNO A REZULTAT ZA PRSTE POLIZAT

Sastojci
1 krastavac
100 gr feta sira
50 gr rikote (ili sitnog sira)
1 češanj belog luka



1 kašika seckane mirođije (može i suve)
po ukusu bibera
za dekoraciju : čeri paradajzići, peršun, mirođija..

Priprema
1.
Oprati i osušiti krastavac i preseći ga po dužini na pola. Kašičicom izdubiti sredinu sa semenom.
2.



U činijici izgnječiti fetu, dodati rikotu (sitni sir), seckani beli luk i seckanu mirođiju i sve dobro izmešati.
3.
Dobijenom masom napuniti polutke krastavca, malo prohladiti u frižideru, pobiberiti, pa seći oštrim nožem komade širine 2 cm.
4.
Dekorisati po želji (ja sam imala minijaturne čeriće) i poslužiti.
5.
Odlično je kao meze uz pićence, a može da bude prilog, salata, deo fingerfood posluženja..

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design