=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

REKREACIJA U PRORODI
Kao i svake godine po običaju , zajedno sa svojim prijateljima odvojim dan za provod, šetnju u prirodi. Oduvijek sam volio šetati po šumi , onako svjež zrak , tišina , gotiva.. Naveče smo se dogovorili da bi ujutro oko 9 sati otišli i proveli cijeli dan.. Ja , moj prijatelj , njegova devojka i moja drugarica.. U četvero.. Otišli smo autom do izlaza iz mjesta gdje živimo , da bi nakon toga jače od kilometar pješačili .. Sa sobom smo ponijeli nešto za roštilj , piće i tako..

Stigli smo..
Mir , tišina , blagi vjetar.. savršenstvo.. Ja sam odmah naložio vatru dok su ostali pravili mjesto gdje bi sjedili.. Imali smo neke deke i tako to .. Stalno sam posmatrao drugaricu koja je bila mnogo s**i.. Povučena , mirna , ali zločesta u onom.. Pričali smo , družili se , uživali.. Pojeli smo sve što smo ispržili , popili.. Moj prijatelj je htio prošetati sa svojom devojkom u šumu , naravno poznato je zbog čega.. Ja sam rekao da ću ostati ležati na deki..

 Drugarica je isto rekla da će mi praviti društvo.. Nakon nekog vremena što su oni otišli , ležao sam , a drugarica je pored mene. Pričali smo o svemu , a onda sam joj rekao.. – Šta misliš da ti i ja malo uživamo u prirodi kao i ono dvoje? . Nasmijala se i rekla , a što da ne.. Okrenula se i legla na mene i počela me ljubiti.. Mmmmm bilo je tako dobro..
loading...


 Dok smo se ljubili hvatao sam je za dupe , sve jače , jače.. Baš je to uzbuđivalo.. Okrenuo sam je , tako da sam ja došao odozgo. Ljubili smo se , onda sam se spustio do njenih sisa koje su bile onako srednje veličine.. Počeo sam da ih ližem , a ona je samo uzdisala i tiho govorila: toooooooo mmmm , to mi radi.. Spustio sam ruku na njenu pičku i jako je uhvatio..

Na sebi je imala neki šorc .. AAAAAAAAAAAH , KAKO ŽELIM DA ME JEBEŠ.. Ustao sam , skinuo šorc koji sam imao na sebi takođe , uhvatio je za kosu i nabio joj u usta do kraja.. AAAAAAAAAAAAAAH .. . tako dobro je pušila.. . Pljuvala.. . Nakon nekog vremena sam je skinuo , legla je na deku , a ja sam došao između njenih nogu.. Legao sam i počeo lizati pičku.. MMMMMMMMMMM , TOOOOOOOO .. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH , kako dobro to radiš .. . jooooooooš.. Gurao sam prste , a ona je bila sve vlažnija.. – AJDE.. Stavi mi ga u pičku jako molim te.. . Uzeo sam ga u ruku , onako stigao do pičke , trljao ga od pičku i onda ga stavio.. Mmmmmmmmmm , jebi me jako.. Počeo sam da je jebem , a ona je stenjala kao luda.. AAAAAAAAAAAAAAAAAH , AAAAAAAAAAAAAAAH , toooooooooooooooo , tooooooooooooo
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ne prestaj molim te , jooooooooooooš , jače , jače , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bebo.. . Bila je sva vlažna , napaljena , glasna.. Izvadio sam ga iz pičke i stavio joj u usta.. Predložio sam da se nabija .. Legao sam na leđa , a ona je uzela kurac u ruku i polako centrirala sebi u pičku.. Počela je da se nabija. AAAAAAAAAAH , toooooooooooooo , tooooooooo

Skakutala je kao luda.. Nakon nekog vremena sam je okrenuo dogy pozu i počeo jebati.. . Vremenom sam ubrzavao , držao je za kukove i jako navlačio.. Bilo je savršeno. Izvadio sam iz pičke , pljuvao njen šupak i onda sam počeo gurati kurac.. – Zar ćeš i tu? .. Naravno.. Bilo je jako tijesno , što me uzbuđivalo.. AAAAAAAAAAH , polako molim te.. Stenjala je , mučila se.. Nakon što se proširila rupa , jebao sam kao lud . AAAAAAAAAAAAAAAJ TOOOOOOOO , TOOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMMMMMMMMMM , JOOOOOOOOŠ JOOOOOOOOOOOOŠ .. Mnogo je uživala.. Brzo sam ga izvadio i stavio u pičku.. Ponovo sam je jako jebao.. Nakon nekog vremena sam osjećao da ću svršiti , brzo sam je okrenuo , a ona onako kleknula , izbacila jezik i čeka moju spermu po svojoj faci.. Mnogo sam dobro svršio , sva je bila isprskana.. – Kako je ovo bilo dobro jebote..

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design