=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Drama u programu! Miljana besno napustila studio zbog onoga što je Jovica rekao, nije ga ni sačekala nakon izbacivanja! (VIDEO)


Bivša učesnica Zadruge trebalo je da sačeka u studiju izbačenog Putnikovića, međutim, to se nije dogodilo
Jovica Putniković sinoć je izbačen iz rijalitija odlukom gledalaca nakon duela sa Mikijem Đuričićem, a u studiju ga je kao podrška čekala Miljana Arsić koja je ispala iz Zadruge nešto pre njega, a sa kojom je započeo vezu u rijalitiju.


loading...




Iako je Miljana jedva čekala da vidi Jovicu, jedna njegova rečenica koju je čula i pre nego što je saopšteno da on izlazi iz rijalitija, toliko ju je iznervirala da je besno ustala i napustila studio, na šok svih prisutnih!

Miljanu je iz takta izbacilo to što je Jovica izjavio kako je za njega najemotivniji trenutak u Zadruzi to što je nominovan, a ne njihova veza. Ustala je i rekla da ne želi više da ga vidi, iako ju je voditeljka Dušica Jakovljević nagovarala da ga sačeka.

- Ako bude prilike videćemo se negde u gradu, ali sada jdnostavno ne želim da budem osoba koja će njega da sačeka i to je to - izjavila je Miljana i napustila studio u Šimanovcima, a pre toga je izjavila kako ona ima svog anđela, a to je njena sestra bliznakinja Nevena.


POGLEDAJTE TAJ TRENUTAK!





KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design