=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

TO JE JAČE OD NJIH: Evo zašto muškarci gledaju druge žene!


Lepo naš narod kaže: “Oči su za gledanje”!

Isto kao što i žene vole da gledaju lepe stvari, tako i muškarci vole da uživaju u pogledu na lepe žene…

U životu svake žene bar jednom se dogodilo da shvati da je pogled njenog dragog odlutao ka drugoj ženi. Većina njih se odmah uvredi i naljuti, shvatajući to kao nepoštovanje, mnoge su i zabrinute – pomisli da će je partner prevariti, ali, zapravo, u većini slučajeva nije u pitanju ni jedno ni drugo.

Evo iz koja tri razloga vaš muškarac gleda druge žene!

1. TestosteronPogled ka drugoj ženi uglavnom je instinktivna reakcija. Testosteron utiče na njihov mozak tako što zapazi potencijalni “plijen”, pa njihove oči jednostavno odlutaju u tom pravcu. Tek posle toga shvataju šta rade, ali tad obično bude gotovo – već je pogledao, a vi pobesnili.

2. EstetikaIsto kao što i žene vole da gledaju lepe stvari, tako i muškarci vole da uživaju u pogledu na lepe žene. To ne znači da vas on ne voli, već se drži one stare izreke “Oči su za gledanje”.

3. LjubomoraMožda će vam zvučati čudno, ali muškarac koji se ne oseća dovoljno privlačno, poželeće da budete ljubomorni, kako bi se uverio da vam je stalo do njega. Zato namerno gleda druge žene pred vama, privuče pažnju i uživa u vašoj ljubomori.

Izvor: sumljam.net

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design