=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Uzela je običan litarski šampon i u njega dodala 2 kapi limuna i ova dva jeftina sastojka. Nakon 3 nedelje nije mogla samu sebe da prepozna u ogledalu!


Procjenjeno je da oko 50% žena na svijetu pati od problema opadanja kose. Ovo ponekad može biti genetski problem, ali mogu biti krivi i menopauza, hormonske promene, gubitak težine, trudnoća, stres ili žtitna žlijezda. Srećom, postoje prirodni sastojci koji će vam pomoći da vam kosa bude zdrava i jaka bez upotrebe bilo kakvih hemijskih tretmana.
Kupite neki prirodan šampon sa neutralnom pH vrijednošću, najbolje onaj koji nema štetne hemikalije poput sulfata. Ovi šamponi su generalno blagi kao šamponi za bebe. Studija o proizvodima za ljepotu i ličnu njegu pokazala je koji šamponi sadrže štetne hemikalije, a koji ne.

Nakon kupovine adekvatnog šampona, najprije je potrebno dodati par kapi esencijalnog ulja ruzmarina i limuna. Ova ulja su vrlo efikasna za tretmane kose i za još mnogo toga. Na primjer, udisanje nekih od esencijalnih ulja mogu imati pozitivne psihološke efekte.

Ova ulja se mogu naneti direktno na kožu, jer se njihovi aktivni sastojci apsorbuju preko kože, baš kao kod drugi krema ili preparata. Pored toga, možete da uživate u ovim uljima i njihovim mirisima kada ih sipate u šampon.

Ulje ruzmarina ima nevjerovatnu šumsku aromu. Takođe, ovo bilje obiluje raznim antioksidantima, koji su moćni u borbi protiv opadanja kose. Ovo podstiče protok krvi i stimuliše rast folikula kose. Ulje ruzmarina pomaže u borbi protiv peruti i masne kose. Pomaže da se otpuše pore, sprečava lojne žlijezde da proizvode previše masnoće, sprečava svrab glave i obezbeđuje zdravu i gustu kosu.
Limun ima antimikrobna sredstva koja su poznata po svojoj sposobnosti da uklone štetne materije iz tijela, povećaju energiju i pročiste kožu. Eterično ulje limuna ima jake terapeutske efekte. Što je najbitnije, ulje je veoma osvježavajuće i čini kosu mirisnom.

Vitamin E se može naći u obliku kapsula ili ulja. Ako se odlučite za ulje, samo dodajte 10 kapi u šampon, dok kapsule treba uzeti 2, probušiti ih iglom i sipati u šampon. Činjenica je da je vitamin E jedan od najefikasnijih rastvorljivih antioksidanata. Ovaj vitamin sprečava koroziju tkiva, popravlja oštećene dlake i promoviše zdrav rast kose. Prema jednoj studiji, uzimanje vitamina E ima 34% udjela u rastu kose. Pomaže i kod ćelavosti muškaraca i povećava rast kose za 42%

Ako se vitamin E direktno utrlja na kožu glave, može da poveća rast kose i podstakne rast nove. Generalno, ovaj vitamin sprečava pojavu preranih sijedih vlasi, pojačava volumen i jača kosu. Slatko ulje sprečava upalne probleme i perut i utiče na zdrav izgled.

Dodajte 2-3 kapi esencijalnog ulja ruzmarina, 2-3 kapi esencijalnog ulja limuna i 2 kapsule vitamina E u šampon. Nakon toga, laganim pokretima promješajte gore-dole
Koristite ovu mješavinu 3-4 puta nedeljno. Nanesite malu količinu na kožu glave i lagano masirajte par minuta. Nakon toga, ostavite da odstoji par minuta. Isperite kosu i nakon mjesec dana primjetićete da vam raste nova kosa. Ovaj nevjerovatan šampon protiv opadanja kose možete koristiti čak i kada vam kosa postane potpuno zdrava.

Izvor:   lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design