=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Otac Zago: ‘Rak je izlječiv. Moj recept pomogao je mnogima…’


Prema svjedočanstvima oca Romana i njegovih pacijenata, na ovaj način liječeni su tumori maternice, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, kostiju, leukemija…
Franjevački redovnik i učitelj, “otac” Romano Zago iz Brazila godinama je proučavao ljekovitu biljku alou te je osmislio poseban lijek za koji tvrdi da, između ostalog, prevenira i liječi rak. O tome je objavio i knjigu “Rak je izlječiv”.

Romano Zago službovao je u Brazilu među sirotinjom i tad je primijetio da se u narodu ljudi brzo i lako oporavljaju od raznih oboljenja koristeći različite vrste aloe. Nakon toga Romano se posvetio proučavanju ove biljke i 20 godina je proveo na tom poslu, piše 24sata.hr.

Nastavio je to i preseljenjem u Betlehem, gdje i danas živi u poznim godinama jer je rođen 1932. godine. Prema svjedočanstvima oca Romana i njegovih mnogobrojnih pacijenata, na ovaj način liječeni su tumori maternice, glasnica, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, mokraćnog mjehura, kostiju, leukemija… 

Recept protiv raka

Priprema: Za recept se preporučuje aloe arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušajte pronaći ovu vrstu. Sve uspijevaju i kod nas, čak i u posudama u kućama. Ipak, ako baš niste u stanju naći aloe arborescens, može poslužiti i aloe vera, koja ima slična svojstva, ali samo slabija.

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design