=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Gutljaj ovog pića na prazan želudac, poboljšava jetru, pomaže mršavljenje i izbacuje otrove


Jetra je jedan od najvažnijih organa, a njena oštećenja mogu znatno uticati na zdravlje, ali i na dugovječnost. Ona ima veoma važnu ulogu kao organ koji “obnavlja” krv te je i organ koji stimuliše probavu. Jetra, takođe, prečišćava krv te eliminiše otpadne materije iz krvotoka.

zeludac-jetra-napitak

Na oštećenja jetre najčešće utičemo sami. Konzumiranje nezdrave hrane, izbjegavanje fizičke aktivnosti, konzumiranje alkohola i cigareta štetno je po ovaj organ. Upravo iz navedenih razloga bilo bi dobro da se podvrgnete tretmanu detoksikacije jetre. On je jednostavan, a sastoji se od sledećeg.

Svako jutro prije doručka, popijte kašiku maslinovog ulja pomiješanu sa kašikom svježe iscijeđenog soka od limuna. To je prilično jednostavno, a može vam pomoći da produžite svoj životni vijek. Takođe, smanjite unos alkohola, cigareta, nezdravih namirnica te počnite da upražnjavate fizičku aktivnost.

Maslinovo ulje otvara kanale žučne kese i jetre što stimuliše oslobađanje žuči (važnog učesnika u probavljanju hrane) u crijevima. Limun ima sličan efekat na probavu.

Već nakon mjesec dana ćete osjetiti promjene koje će biti vidljive i na vašoj koži – ten postaje svježiji, a izgled podmlađen. Doći će i do nestanka tamnih kolutova ispod očiju (ukoliko ste ih imali). Problemi s varenjem postaju prošlost, a vi ćete se osjećati energičnije i vitalnije.

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design