=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Djed je kupovao hranu, a unuk vrištao za keksom: Djedov metod koji svi roditelji moraju da znaju




Nažalost, nije nikakvo čudo da vidite dete koje u samposluzi vrišti sa željom da mu roditelji kupe čokoladu ili nešto drugo što je iznenada postalo neophodno u dečijoj glavi.


Posmatrači obično imaju svoje ideje šta bi uradili i uglavnom kritikuju roditelje što nisu vaspitali decu, ali jedno je sigurno – najgore je onom čije dete vrišti i nikako neće da se smiri, pa roditelji uglavnom dobiju slom živaca.

Kako ostati miran u takvoj situaciji? Portal Brightside možda ima rešenje!

Naime, oni su preneli iskustvo jedne žene koja je u supermarketu posmatrala deku koji je kupovao neophodne namirnice, dok je njegov trogodišnji unuk vrištao prvo za keksom, zatim za nekim voćem, pa žitaricama, sokom, a onda i za čokoladicama.

loading...

“Videlo se da mu nije lako. Ali, dok je uzimao neophodne stvari sa rafova pregledajući spisak, stari čovek je potpuno smirenim glasom govorio: Polako, Alberte, nećemo još dugo. Polako, dečko”, i nastavio sa traženjem namirnica sa spiska.

Nakon nekoliko minuta, dete je opet krenulo sa vrištanjem, a deka je samo rekao: “U redu je, Alberte, još nekoliko minuta i idemo. Izdrži, dečko”.

Na izlazu iz samoposluge, dete počelo da izbacuje stvari iz kolica. Žena je opet čula deku:

“Alberte, opusti se, druže. Nemoj biti uznemiren. Bićemo kod kuće za nekoliko minuta. Ne uzbuđuj se, Alberte”.

Žena je bila impresionirana dekinom smirenošću i pošla je za njima na parking, gde je stari čovek pakovao namirnice u automobil. Nije mogla da mu se ne obrati:



“Znate, gospodine, znam da me se ovo ne tiče, ali stvarno ste bili sjajni! Ne znam kako ste uspeli. Sve vreme ste zadržali smirenost, i koliko god da je on bio glasan i nervirao vas, vi ste neprestano smireno govorili da će sve biti u redu. Albert stvarno ima sreće što ima takvog deku.”

Deka se nasmešio i rekao:

“Hvala gospođo. Ali vi ste u zabludi. Ja sam Albert. Mali terorista se zove Stiv”, rekao je deka i ostavio ženu u apsolutnom šoku.

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design