=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

MORAM PRIZNATI DA BOLJI RECEPT ZA SIRNICU OD OVOGA DO SADA NISAM PROBALA ,SIRNICA JE KAO IZ NAJBOLJIH PEKARA




Sastojci:
– 1/2 kg debljih kora (moje su bile bas tanke)
– cca 300 g sira ( u receptu pise 1/2 kg ali bilo je previse)
– 250 ml vode
– 125 ml ulja
– po potrebi soli




Priprema:
U dublji sud pomesati vodu i ulje i posoliti ( ako vam je i sir dosta slan pazite da ne preterate). Bice potrebno da pre svakog prskanja kora promesate ovu tecnost jer se ulje izdvaja.

Okruglu tepsiju (ja sam koristila br.26) podmazati uljem i staviti 2 kore ciji krajevi treba da prelaze ivice tepsije tj. da vise sa strane. Poprskati mesavinom ulja i vode.

Ostatak kora podeliti na grupice od po 3 kore.

Uzeti 3 kore i staviti ih u tepsiju jednu preko druge guzvajuci ih da mogu da stanu pa trecu poprskati i posuti izmrvljenim sirom.

Ponoviti ovo i sa ostalim korama osim poslednje 3.

Prvu od te tri staviti naguzvanu u tepsiju i poprskati.





Staviti i pretposlednju koru. I nju poprskati i staviti ostatak sira.

Staviti i poslednju koru i poprskati mesavinom vode i ulja.

One krajeve koji vise sa strane sada prebaciti preko poslednje kore zatvarajuci burek i poprskati tecnoscu.

Peci u rerni zagrejanoj na 180 stepeni dok fino ne porumeni.


Izvor: zlatnirecepti.work

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design