=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

VELIKA TAJNA Amiša: Kunu se u ovaj MOĆNI NAPITAK koji možete napraviti kod kuće. Ne znaju za rak, a piju OVO


Ovај napitak, koji koriste Amiši, оdličаn je zа cijеlо tijеlо i zdrаvlје, аli је pоsеbnо еfikаsаn u slučајu čirеvа, prеhlаdа, аstmе, аrtritisа, impоtеnciјe, rаkа, visоkоg krvnоg pritiskа i mnоgih drugih bоlеsti.


Od svih naroda na svijetu, Amiši najređe oboljevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Univerziteta Ohajo analiziralo je način života Amiša, religiozne grupe u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, posebno ako se uzme u obzir da oni ne koriste ljekove konvencionalne medicine.

Amiši sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mlijeka i sireva.

Jedno švajcarsko istraživanje otkrilo je da su djeca Amiša zdravija od djece odrasle na evropskim farmama. Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih takođe čini zdravijima, a čini se da im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovno pripremaju i konzumiraju.

RECEPT ZA MOĆAN AMIŠKI NAPITAK

Prema mišljenju stručnjaka, taj napitak svakako doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Već kroz dvije nedelje konzumiranja smanjuje nivo holesterola u krvi, a djeluje i na stabilizaciju krvnog pritiska i nivoa šećera.

Sastojci napitka: jedan češanj bijelog luka, komad narendanog svježeg đumbira, jedna kašičica svježeg soka od limuna, jedna kašičica organskog jabukovog sirćeta i jedna kašičica organskog meda uz dodatak pola šoljice vode.

Napitak treba piti ujutru na prazan stomak i prije večere.

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design