Sastojci
4 jaja
1 kesica finesse aroma bourbon vanilije (tekuća)
20 dag Kokosovog brašna Dolcela
10 dag šećera (kristal)
2-3 reda dorina tamne čokolade sa steviom
Priprema
1.
Pjenasto izmiješajte žumanjke, šećer i bourbon vaniliju.
2.
U prethodno napravljenu smjesu dodajte kokosovo brašno, te na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka u koji možete dodati malo limunovog soka za bolji okus.
3.
Žlicom ili špricom oblikujte male coconut kisses na lim obložen papirom za pečenje.
4.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 150 °C oko 20 min.
5.
Nakon što su gotovi dno im možete i ne morate umočiti u otopljenu čokoladu.
Posluživanje
Najbolje ih je poslužiti uz tople napitke.
Izvor: receptilijekovisavjeti.blogspot.ba