=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

JEDNOSTAVNI TALIJANSKI KLASIK KOME NIKO NEĆE MOĆI ODOLJETI PROČITAJ RECEPT



POTREBNO:

500 g duguljaste tjestenine (spagetti ili sl.)
2 jaja
200 ml vrhnja za kuhanje
200 g suhe slanine ili pancete

150 g ribanog parmezana
sol, papar, vegeta, prstohvat češnjaka u granulama

PRIPREMA:

Tjesteninu skuhati al dente. Na malo maslinovog ulja pržiti sitno sjeckanu slaninu. U posebnoj zdjelici umutiti jaja sa parmezanom. Kuhanu tjesteninu istresti na prženu slaninu, dodati vrhnje za kuhanje, dobro promiješati pa kada postane ravnomjerno vruće i kada tjestenina nakon 2-3 minute upije tekućinu iz vrhnja, dodati jaja sa parmezanom. Po želji začiniti solju, paprom ili vegetom. Dobro promiješati kako bi se jaja ravnomjerno rasporedila i sir otopio. Poslužiti uz salatu po želji i čašu orošenog bijelog vina!

izvor:mala kuhinja veliki uzitak.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design