=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

MESNI ROLAT- JAKO UKUSAN ROLAT, MOZE SE JESTI I TOPAO, I HLADAN. LEPO IDE UZ KROMPIR, PIRINAC ILI KAO ZAMENA SALAMI U SENDVICU.

 

Sastojci 
    600g svinjskog mlevenog mesa
    100g mozzarelle
    100g dimljene pecenice
    1 jaje
    2 kasike prezle



   1 kasika ulja
    1 kasicica vegete
    1 kasicica mlevene slatke paprike
    pola kasicice soli
    trecina kasicice bibera
    2 cena belog luka

Priprema
    1.
    U cinju staviti mleveno meso, dodati zacine, ispasiran beli luk, jaje i prezle i dobro sjediniti smesu. U posebnu cinju izrendati mozzarellu.
    2.

Od alufolije napraviti pravougaonik i nauljiti ga. Preko folije staviti meso i rastanjiti ga na debljinu prsta. Na sredini staviti tanko isecenu pecenicu i preko nje izrendani sir.
    3.
    Pomocu folije napraviti veknicu tako, da sir i pecenica budu u sredini.
    4.
    Sve zajedno sa folijom prebaciti u pleh, prekriti alufolijom (probusiti je na nekoliko mesta, tako da para moze da izadje). Peci u zagrejanoj na 180 stepeni rerni oko 45 minuta, posle toga skinuti foliju i zapeci jos malo.
Posluživanje
Ukusno i toplo, i hladno.

  Izvor:  brzireceptisavjeti.blogspot.ba

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design