=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

POHOVANA PILETINA ….NIKAD HRSKAVIJU NISAM PROBALA


Neophodni sastojci:
♦ 1 kg pilećeg filea
♦ 2 čaše gustog jogurta
♦ 2-3 jajeta
♦ 200 gr čipsa (možete koristiti čips sa paprikom za bolji, pikantan ukus)
♦ so, biber, po ukusu


loading...



Priprema:
U činiji umutite jogurt, jaja, so i biber.
Oprano i osušeno belo meso sečemo na tanje duge komade i stavljamo u prethodno pripremljenu marinadu.
Isitnimo čips ( u blenderu ili ručno).
Zatim, svaki komadić piletine natopljen u marinadi izdašno uvaljamo u isitnjeni čips.



Ovakvu piletinu možete pržiti na tiganju u velikoj količini ulja ili zapeći u rerni.
Način prženja u tiganju svima je poznat, ali ako je želite zapeći u rerni uradite sledeće:
Komadiće piletine poslažite na rešetku i stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni, 25-30 minuta, dok korica ne porumeni i ne postane hrskava.
Kao umak, možete pomešati majonez i kečap, ili napraviti drugi sos koji vi volite.
Uživajte u hrskavoj i sočnoj piletini. Prijatno!

Izvor: receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.ba

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design