=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

LIMUN JE IZREZALA I OSTAVILA U SPAVAĆOJ SOBI! NIJE MOGLA NI DA ZAMISLI KAKO ĆE OVA METODA DA DJELUJE!


LIMUN JE IZUZETNO ZDRAVA NAMIRNICA KOJA JE BOGATA VITAMINOM C. IMA ANTIUPALNA SVOJSTVA, DJELUJE KAO ANTIOKSIDANS, TE SADRŽI JOŠ BROJNA LJEKOVITA SVOJSTVA. OSIM ŠTO JAČA IMUNI SISTEM, LIMUN POSPJEŠUJE GUBITAK KILOGRAMA I DAJE ORGANIZMU ENERGIJU.



Limun je od davnina poznat kao namirnica koja dobro djeluje na opšte stanje vašeg organizma. Čisti organizam od toksina, djeluje jako dobro na našu kožu, čisti je i čini izuzetno ljepšom. Jednako kao i kokosovo ulje i limun  pomaže kod izbjeljivanja zubi, te je u svakom slučaju bolja opcija za korištenje nego skupi hemijski preparati.
Limun pomaže kod čišćenje i otklanja tvrdokorne naslage koju se se vremenom nakupile na kuhinjskim i ostalim površinama.



Sigurno niste do sada čuli, ali preporučuje se da limun isječete i rasporedite u prostorijama vašeg doma. Vašem domu ćete dati posebnu mirisnu notu i djelovat će umirujuće na vas. Najbolje je da limun držite u prostoriji gdje spavate, jer ćete na taj način smanjiti osjećaj nervoze i depresije, imat ćete kvalitetniji san i djelovat će pozitivno na vaše raspoloženje. Bitno je samo da s vremena na vrijeme zamijeniti stari limun za novi.

Izvor: receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.ba

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design