=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

POPRAVIMO IMUNITET I VRATIMO IZGUBLJENI APETIT JEDNOSTAVNIM RECEPTOM


Da bismo zadovoljili dnevne potrebe organizma, i učinili ga funkcionalnim i zdravim neophodno je da zadovoljimo dnevni unos energije.

Uzimanje hrane jedna je od osnovnim životnih potreba, no nekada se desi da to i ne ide baš lahko. Koliko puta smo i sami izgubili apetit, što je dovelo do slabljenja našeg organizma, pa smo svaki grip morali preležati kući.

Gubitak apetita prateći je kod banalnih oboljenja poput povišene tjelesne temperature, poteškoća sa varenjem hrane, no ukoliko duže potraje može ukazivati na širok spektar težih oboljenja kao što visok krvni pritisak, depresije, kancer i drugo.

Upravo iz tog razloga pišemo ovaj jednostavni recept, koji vraća apetit i jača naš imunitet za svega nekoliko dana.

Sastojci:
– 100 gr badema
– 100 gr lješnjaka
– 100 gr oraha
– 200 gr lanenog sjemena
– 1 kg livandskog meda

Način pripreme:
Sve sastojke dobro samljeti, i u to dodati kilogram livadskog meda, i dobro promiješati. Pripravak se čuva u staklenom galonu, na hladnom mjestu i konzumira se više puta dnevno, po jednu supenu kašiku.

Ovaj pripravak vraća izgubljeni apetit, popravlja imunitet i vraća snagu organizmu. Može se koristiti kod gubitka apetita uzrokovanog bilo kojim razlogom: usljed oboljenja od kancera, hemoterapija, gripa, depresije, psihoza, infektivnih oboljenja, hepatitisa, autoimunih oboljenja i drugih.

Izvor: LijekizPrirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design