=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Pola godine neće moći na noge: Pred Darkom je najveća borba u životu, prognoze za oporavak pevača neizvesne



Darko Lazić zadobio je teške povrede nakon saobraćajne nesreće koja se desila na putu Subotište- Brestač. Podsetimo, pevač je tokom vožnje sleteo sa kolovoza, a automobil marke "BMW", u kojem je bio sam, prevrnuo se na krov.

Nakon udesa, Darko je hitno prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Pevač je u veštačkoj komi, diše na veštačka pluća, jer mu je plućno krilo ugruvano od siline udarca.


loading...


Lekari uveliko rade na njegovom oporavku, i rešavaju problem po problem. Kako Telegraf nezvanično saznaje, Darkov oporavak trajaće sigurno nekoliko meseci.

Pevač će, kako navodi izvor našeg portala, takođe imati problem sa hodom zbog teške povrede noge, preloma butne kosti, (podsetimo, Darku je na nogu stavljena ekstenzija, prim.aut), i možda neće moći da hoda pola godine.

Lazićev oporavak od polomljenih rebara, butne kosti, teško ugruvanih pluća, sigurno će trajati više meseci, navodi naš izvor. Ono što je sigurno jeste da Darko neće moći da radi minimum pola godine.

Podsetimo, Lazića čekaju snimanja kako bi se više znalo o povredama i njegovom zdravstvenom stanju. Uz Darka su njegovi članovi porodice, devojka Marina, kao i brojne kolege iz muzičkog sveta, koje su mu preko društvenih mreža uputile podršku za što brži oporavak.

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design