=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Miki izgubio kontrolu,Miki izgubio kontrolu, obezbeđenje i Mića ga držali, on udarao u zid i urlao na zadrugarku: Nemoj k*rac da obrišem sa tobom! (VIDEO) obezbeđenje i Mića ga držali, on udarao u zid i urlao na zadrugarku: Nemoj k*rac da obrišem sa tobom! (VIDEO)




Rijaliti učesnica Rebeka Popović požalila se Mikiju Đuričiću da nije dobila nes kafu koju je na zajedničkom spisku poručila, jer je Bane Čolak  nije računao tokom podele.

Miki je odmah stao u Rebekinu zaštitu i Čolaku tražio nes kafu, ali se Marijana Zonjić umešala i optužila Popovićevu da je ukrala euro krem. Đuričić je zbog ove situacije poludeo i najstrašnije izvređao zadrugare.


loading...


- Marijana, nemoj k*rac da obrišem sa tobom. Žao ti je da daš drugarici koja je sa tobom sve delila. J*bem li vam mamu alavu! Mamu vam j*bem klošarsku, pi*ka li vam materina, podelite hranu -  vikao je pčelar iz Kupinova, a onda je udarao pesnicama u zid.

Mikija je smirivao Lepi Mića, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako Đuričić ne bi nasrnuo na nekog od zadrugara.

- Nema nikome kafe, ne dam ni Rebeki! - rekao je Miki, a zatim izašao iz kuće.

Pogledajte kakav haos je Miki napravio zbog Rebeke (od 4:10) u videu ispod:




KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design