=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Evo kako da zaštitite djecu i sebe od opasnih osa i stršljenova! Treba vam plastični balon i 2 stvari koje imateU plastični balon je zalijepio samo dvije stvari koje u kombinaciji djeluju smrtonosno.
strsljen

Ovog ljeta smo se borili protiv velikih poplava i nepogoda, a zatim nas posljednjih dana muče velike suše i vrućine. Ono što su ovakve vremenske promene donijele jesu najezde insekata, a najveći problem pravi upravo – invazija stršljenova.

Jedan domaćin iz Srbije osmislio je izuzetno praktični recept koji može da olakša i donese pobjedu svakog od nas u ratu koji vodimo sa stvorenjima čiji ubod može da bude veoma opasan, čak i smrtonosan.
– Komšije su mi se na početku smijale zato što kačim plastične balone po svojoj lozi, ali me nije bilo briga. Ja moram da zaštitim svoju djecu od osa i stršljenova koji napadaju grožđe, a kolateralna šteta su na kraju nedužni klinci koji se igraju napolju. Za njih jedan ubod može da bude koban.

Isjekao je na plastičnom balonu za vodu otvor i u njega stavio samo dvije stvari koje u kombinaciji djeluju ubitačno na leteće napasti – ljepak za hvatanje miševa i slatko od voća (naglašava da je nekada probao i sa sokom, i da je bilo podjednako efikasno).

Zakačio je balon na mjestu gdje uzgaja lozu, a svakog dana je u njima vidio svoje nove “žrtve”. Sada se u sopstvenom dvorištu i bašti osjeća bezbjednije i zna da je doprinijeo tome da njegova djeca budu sigurnija u svakoj igri.

Izvor: webtribune

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design