=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Junetina na Carski! Poslužite se uz ovaj fini ručak,baš kao i ja…:)))



Sastojci 4 osobe
Mesna ukusnica
600 gr junećih šnicli
2 kom kapule (veće)
50 gr dimljene pancete
200 gr šampinjona iz konzerve (može i svježih)
50 ml pasirane rajčice Podravka
1 žlica Senfa estragon Podravka
3-4 manje žličice vegete
malo vode za podlijevanje
3-4 žlice maslinovog ulja




Priprema
1.
Meso odrežite na manje komade, istucite ih sa batićem za meso.Zatim, meso namažite sa senfom, i pustite da malo odstoji.
2.
Kapulu narežite na tanke kriške.
3.
Pancetu narežite na sitne kockice.
4.
Kapulu i pancetu stavite skupa pržiti na maslinovom ulju na laganoj vatri dok kapula ne postane staklasta.



Stavite meso, pasiranu rajčicu, vegetu i poklopite.Dinstajte dok meso ne otpusti svoj sok, zatim podlijte sa malo vode, dodajte šampinjone, i opet poklopite, te dinstajte dok meso ne omekša.
Posluživanje
Meso poslužite uz vaš omiljeni prilog, ja sam poslužila uz palentu i tek spečen Tangzhon kruh.
recept

izvor:recepti za top jela i poslastice.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design