=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

SAVRŠENA HRSKAVA piletina iz rerne



Sastojci
– 1 prepolovljeno pile ili bataci i karabataci
– 300 gr krompira
– 250 gr šampinjona
– 200 ml pilećeg temeljca
– 1 luk
– 3 čehne bijelog luka
– 1 limun
– so, biber

Način pripreme
Piletinu posoliti i pobiberiti i posuti naribanom koricom limuna.

Ostaviti da odstoji,



Krompir izrezati na komade zajedno sa lukom.

Šampinjone izrezati na četvrtine, a bijeli luk izrezati na listiće.

Piletinu uvaljati u brašno i popržiti dok ne porumeni.

Poredati povrće u tepsiju u na nju staviti piletinu.

Podliti sa pilećim temeljcem i peći pokriveno i rerni zagrijanoj na 200 stepeni 40 minuta,

Skinuti foliju i peći još 15 minuta.

Izvor. domacica.com/Jusmir Husejnović

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design