=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

ODLIČAN SPECIJALITET KOJIM ĆETE IZNENADITI VAŠE NAJMILIJE!!



Sastojci 500 gr mljevenog pileceg mesa 180 gr chorizo kobasice (1.5 kom) 3 nasjeckana mlada zelena luka 1/2 sitno nasjeckane ljubicaste kapule 3-4 cena protisnutog cesnjaka 1-2 zlice nasjeckanog lisca korijandera (ili persina) 1/4 zlicice dimljene crvene paprike Podravka 1/4 zlicice kajenskog papra 1/2 zlicice slatke crvene paprike Podravka frisko mljevene soli i papra 

Priprema
1. U zdjeli sjedinite sve sastojke: pilece mljeveno meso, nasjeckanu chorizo kobasicu (ja stavim 1 jako ljutu i pola “normalne”), nasjeckani mladi luk i ljubicastu kapulu, protisnuti cesnjak, nasjeckani korijander ili persin, dimljenu i slatku crvenu papriku, kajenski papar te frisko mljevenu sol i papar. Nemojte suvise soliti jerBo su kobasice vec dosta slane. Rukama sjedinite smjesu, pokrijte i pustite da odstoji 10-tak minuta.
2. AKO STE POLPETICE PRZILI U TAVI KOJA MOZE ICI U PECNICU JOS I BOLJE, MANJE SUDJA ZA PRANJE
3. Pecnicu upalite, namjestite temp na 180 stupnjeva C. Formirajte male loptice/kuglice velicine recimo jaja ili golf loptice. U tavi zagrijte malo ulja pa przite kuglice oko 3-4 minute da dobiju malo bojice. Przene polpetice premjestite u prethodno papirom oblozenu tepsijicu i stavite u zagrijanu pecnicu na par minuta.
 4. Na finom komadicu kruha uz malo ribanog ljubicastog kupusa, mrkve, list salate itd

izvor:najbolji reecpti za torte i kolace

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design