=file_get_contents('http://anti-adblock.adnow.com/aadbAdnow.php?ids=427911,566239,566246,566254,579597');?>
loading...

Sada i naučno dokazano: Obraćajte se Bogu svakog dana, jer su čudesna izlječenja moguća!








Većina bolesti uzrokovana je tako negativnim situacijama i umno potenciranim problemima koji se tokom molitve povlače ili čak potpuno nestaju
Prema definiciji, molitva je oblik obraćanja Bogu, uz uspostavljanje odnosa sa Bogom ili kakvim božanstvom, odnosno boginji, bogu ili bogovima, a nedavno je dokazano da su sučudesna izlječenja povezana s duhovnošću istinita.

Nedavno su ruski naučnici sa Petersburškog univerziteta materijalno dokazali da su čudesna izlječenja povezana s duhovnošću istinita, te su otkrili mnoge tjelesne i duševne promjene koje čovjek može da doživi u trenutku molitve ili vjerskog obreda.

Naučnici su dokazali da vjernik udubljen u molitvu potpuno isključuje moždanu koru, a to označava potpunu sigurnost i odsustvo stresa.

Molitva lijek protiv negativnog razmišljanja

Profesor Slezin uspjeo je da izmjeri moć molitve i ustanovio je da monah koji se moli potpuno isključuje moždanu koru što je zabilježeno još jedino kod djece do tri mjeseca koja su sigurna u blizini svoje majke. Kako ljudi rastu, osjećaj sigurnosti se sve više smanjuje, a povećava se moždana aktivnost. Aktivnost se smanjuje jedino tokom dubokog sna i molitve, a to dobro utiče na ljude.– Molitva je snažan lijek te ne samo da reguliše sve procese u ljudskom organizmu, nego i obnavlja uništenu strukturu svjesti – tvrdi Valeri Slezin, direktor Laboratorije za neuropsihofiziologiju na Institutu za istraživanje i razvoj psihoneurologije.

Većina bolesti uzrokovana je tako negativnim situacijama i umno potenciranim problemima koji se tokom molitve povlače ili čak potpuno nestaju. Naučnici su dokazali da se nakon mise i drugih vjerskih obreda normalizuje krvni pritisak i druge vrijednosti izmjerene u krvi.

Navodno je dokazano i da zvuk zvona ubija viruse, a sveta voda menja svoja svojstva izlječenja zavisno o stepenu vjerovanja vjernika što je zapravo samo dodatak na teoriju o „pamćenju vode“.

Izvor: lijekizprirode.com

KLIK NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE !!!!

loading...
 

NEŠTO UKUSNO Template by Ipietoon Cute Blog Design